Què hem fet?

Procés participatiu Junts Pro Gavà

Junts PRO Gavà és un programa de compromisos i accions per a la millora del posicionament de la ciutat, a dur a terme per l’Ajuntament i les empreses de Gavà.

L’Ajuntament de Gavà promou un nou model relacional entre els diferents agents del territori (Ajuntament, ciutadania, entitats i empreses), basat en el treball compartit i transversal, per tal de CONSTRUIR CIUTAT CONJUNTAMENT.

Aquest enfocament integral i integrador inclou el desenvolupament d'un nou model de promoció econòmica del municipi, basat en la col•laboració entre l’administració, l’empresa privada i la ciutadania, i del qual el programa Junts Pro Gavà és un exemple clar.

Aquest programa, que ha estat impulsat per la Regidoria de Promoció Econòmica, en col•laboració amb d’altres àrees de l’Ajuntament, cerca el compromís de les empreses de Gavà en la millora del posicionament de la ciutat com a centre de negocis, alhora que persegueix la millora de les condicions de les infraestructures i serveis que ofereix la ciutat a les empreses per al desenvolupament de la seva activitat.

La nostra empresa, EDAS SL, participa com a assesors en el disseny d'aquest procés col·laboratiu, i ofereix suport tècnic en el desenvolupament de les seves 3 fases:

- PARTICIPACIÓ BÀSICA. Enriquiment i validació de la diagnosi municipal mitjançant entrevistes personals i la complimentació d'un qüestionari.

- PARTICIPACIÓ MITJANA. Definició d'accions de millora en quatre àmbits de treball:

  • Junts per fer Gavà més atractiu
  • Junts per fer créixer les empreses de Gavà 
  • Junts per atraure més empreses a Gavà 
  • Junts per fomentar el talent de Gavà

- PARTICIPACIÓ PRÈMIUM. Priorització de les accions de millora.

 

Podeu ampliar informació sobre aquest projecte en el link del Portal Econòmic de Gavà i en  el canal de notícies de Gavà Televisió

Videos

Destaquem

El Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) és una eina bàsica per a les administracions locals a l’hora de planificar de manera integrada les estratègies de...

"Participació és donar veu a totes les persones i obrir la porta de la diversitat"