Procés participatiu Junts Pro Gavà

19 de març de 2015

Junts pro Gavà és un programa de compromisos i d'accions en què les empreses i l'Ajuntament treballaran junts per millorar el posicionament de Gavà.

L’Ajuntament de Gavà promou un nou model relacional entre els diferents agents del territori (Ajuntament, ciutadania, entitats i empreses), basat en el treball compartit i transversal, per tal de CONSTRUIR CIUTAT CONJUNTAMENT.

Aquest enfocament integral i integrador inclou el desenvolupament d'un nou model de promoció econòmica del municipi, basat en la col•laboració entre l’administració, l’empresa privada i la ciutadania, i del qual el programa Junts Pro Gavà és un exemple clar.

Aquest programa, que ha estat impulsat per la Regidoria de Promoció Econòmica, en col•laboració amb d’altres àrees de l’Ajuntament, cerca el compromís de les empreses de Gavà en la millora del posicionament de la ciutat com a centre de negocis, alhora que persegueix la millora de les condicions de les infraestructures i serveis que ofereix la ciutat a les empreses per al desenvolupament de la seva activitat.

La nostra empresa, EDAS SL, participa com a assesors en el disseny d'aquest procés col·laboratiu, i ofereix suport tècnic en el desenvolupament de les seves 3 fases:

- PARTICIPACIÓ BÀSICA. Enriquiment i validació de la diagnosi municipal mitjançant entrevistes personals i la complimentació d'un qüestionari.

- PARTICIPACIÓ MITJANA. Definició d'accions de millora en quatre àmbits de treball:

- PARTICIPACIÓ PRÈMIUM. Priorització de les accions de millora.

Podeu ampliar informació sobre aquest projecte en el link del Portal Econòmic de Gavà i en  el canal de notícies de Gavà Televisió.