Formació

Oferim formació en participació i en habilitats socials i comunicatives
IMG_6426(1)

La nostra oferta formativa és desenvolupa principalment en els següents àmbits:

 

SERVEIS LOCALS D’OCUPACIÓ

Des d’EDAS proposem als Serveis Locals d’Ocupació, diferents activitats formatives i d’orientació laboral adreçades a persones demandants d’ocupació, adaptades a perfils específics en cada cas, i en els següents camps:

Tallers de tècniques i habilitats en la cerca de feina
  • Màrqueting personal i competències: La construcció de la marca personal és un viatge de dins cap a fora que permet conèixer-nos com a pas necessari per a assolir l’èxit en el procés de trobar
  • Habilitats comunicatives: la comunicació és una porta que obre possibilitats. Poder-ho fer des de la comunicació activa, assertiva, empàtica, permet millorar la qualitat de vida, les relacions i les oportunitats amb l’ entorn.
Tallers de coneixement personal
  • Sessions enfocades a apoderar les persones en el procés de cerca de feina dotant-los d’habilitats emocionals i creixement personal, adreçades a col·lectius especialment vulnerables (joves, dones, persones majors de 45 anys, aturats de llarga durada, entre d’altres).

 

PARTICIPACIÓ CIUTADANA EN L’ÀMBIT LOCAL I EL TEIXIT ASSOCIATIU

La nostra proposta formativa en aquest àmbit té la finalitat de facilitar eines conceptuals i recursos en les següents àrees formatives:

  • La Caixa d’eines de la participació: Introducció a les metodologies participatives per a professionals i gestors municipals
  • Foment de la participació interna per a entitats i associacions.